naar top

Vacature zorgkundige WZC De Groene Linde

Het Lokaal Bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt zorgkundigen voor het woonzorgcentrum "De Groene Linde".

Het Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (M/V/X):

Deeltijds, halftijds of voltijds zorgkundigen WZC

IFIC Cat. 11 – contractueel – onbepaalde duur - wervingsreserve 2 jaar

Functiebeschrijving: Je zorgt ervoor dat elke zorgbehoevende kwaliteitsvol kan wonen, leven, verzorgd worden en waardig sterven. Je verleent integrale zorg aan een toegewezen groep bewoners, om hun gezondheid en welzijn te behouden, verbeteren of herstellen. Je rapporteert aan de verpleegkundige. Je afdelingshoofd is je leidinggevende.

Jouw profiel: je bent in het bezit van het diploma van het secundair onderwijs (3de leerjaar van de 3de graad, richting zorg beroeps secundair) of een diploma van het secundair onderwijs technische richting zorg of van een diploma zoals bepaald in de omzendbrief van 16.11.1998 betreffende de kwalificatievereisten van de verzorgende personeelsleden in de rusthuizen of dienstverlening aan huis van het niveau van de hogere secundaire beroepsschool of gelijkgesteld.

Je beschikt over een visum van zorgkundige. Ook laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden:

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 2.003,71 (75%) excl. haardgeld of standplaatstoelage en 11% wisseldienst.
  • overname van relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur.
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%
  • kansen tot opleiding en vorming

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 68 of jobs@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief (en een kopie van je diploma) via e-mail jobs@sint-genesius-rode.be of via brief Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, Dienst Personeel & Organisatie, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode.

Gepubliceerd op wo 28 februari 2024