Deze activiteit is niet actueel.
De voordelen van fermentatie met Amélie Claeys Bouuaert en Jacynthe Quintart
Wanneer
-
do 18 april 2024Van 19.00 uur tot 21.00 uur
Prijs
€ 5,00Waar
- naam
- Gemeente Sint-Genesius-Rode
- adres
- Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
Info
Lacto-fermentatie is een voorouderlijke conserveringsmethode en een superbondgenoot voor onze gezondheid.
Makkelijk zelf te maken met groenten van goede kwaliteit en indien mogelijk biologisch. Deze groenten bieden ons veel goede bacteriën tegen lage prijzen, top voor onze darmen en dus ons algehele welzijn.
Kimchi, oorspronkelijk uit Korea, zijn lacto-gefermenteerde groenten met pepers.
We zullen een potje lactogermenteerde groenten maken, een potje kimchi en een flesje kefir, een limonade die ook wordt gemaakt door lacto-fermentatie.
!!! plaatsen beperkt : inschrijving verplicht : amelie@datamail.be. De locatie van de workshop wordt meegedeeld bij inschrijving.