Week van de autonomie: De voordelen van fermentatie

Deze activiteit is niet actueel.
De voordelen van fermentatie met Amélie Claeys Bouuaert en Jacynthe Quintart

Wanneer

  • do 18 april 2024
    Van 19.00 uur tot 21.00 uur

Prijs

€ 5,00

Waar

naam
Gemeente Sint-Genesius-Rode
adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode

Info

Lacto-fermentatie is een voorouderlijke conserveringsmethode en een superbondgenoot voor onze gezondheid.

Makkelijk zelf te maken met groenten van goede kwaliteit en indien mogelijk biologisch. Deze groenten bieden ons veel goede bacteriën tegen lage prijzen, top voor onze darmen en dus ons algehele welzijn.

Kimchi, oorspronkelijk uit Korea, zijn lacto-gefermenteerde groenten met pepers.

We zullen een potje lactogermenteerde groenten maken, een potje kimchi en een flesje kefir, een limonade die ook wordt gemaakt door lacto-fermentatie.

!!! plaatsen beperkt : inschrijving verplicht : amelie@datamail.be. De locatie van de workshop wordt meegedeeld bij inschrijving. 

  • Tomorrode

Organisatie

naam
Tomorrode Café
website
https://www.tomorrode.be
e-mail
tomorrode@gmail.com
Alle activiteiten