naar top

Vacature verpleegkundige WZC De Groene Linde

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum.

Het Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (M/V/X):

1 voltijds verpleegkundige WZC (knelpuntberoep)

IFIC Cat. 14 of 14B - contractueel – onbepaalde duur - wervingsreserve 2 jaar en bepaalde duur - werfreserve 3 maand

Functiebeschrijving: Je hebt kennis van de bejaardenproblematiek en geriatrische pathologie. Je hebt oog voor het welzijn van de bewoners van het woonzorgcentrum. Je hebt affiniteit met de leefwereld van bejaarden. Je kan vlot omgaan met standaard PC-software.

Jouw profiel: je bent houder van een bachelordiploma in de verpleegkunde (of het vroegere diploma van gegradueerde in de verpleegkunde) of houder van het diploma van de Hogere beroepsopleiding niveau 5 (HBO5) van gegradueerde verpleegkundige (of het vroegere diploma van gebrevetteerde in de verpleegkunde). Ook laatstejaarsstudenten worden toegelaten tot de selectieprocedure.

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de aanwervings- of bevorderingsvoorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden:

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 2.667,15 (14B) of € 2.884,75 (14) excl. haardgeld of standplaatstoelage en 11% wisseldienst.
  • overname van alle relevante beroepservaring zowel van privésector, zelfstandige activiteit als openbaar bestuur omdat de functie beschouwd wordt als een knelpuntberoep.
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%.

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 68 of personeel@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief (en indien nodig een kopie van je diploma) via e-mail personeel@sint-genesius-rode.be of via brief Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, Dienst Personeel & Organisatie, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 31 oktober 2022.

Gepubliceerd op di 13 september 2022