naar top

Vacature Deskundige Lokaal Dienstencentrum

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode zoekt een Deskundige Lokaal Dienstencentrum.

Het lokaal bestuur Sint-Genesius-Rode werft aan (m/v/x):

1 deskundige dienstencentrum

voltijds – onbepaalde duur (B1- B3)

Functiebeschrijving: Als deskundige van het dienstencentrum sta je samen met de dienstencentrumleider in voor de goede werking en uitbouw van het dienstencentrum De Boomgaard. Dit houdt onder andere de organisatie van activiteiten voor senioren in.

Jouw profiel: Je bent in het bezit van minimum een professioneel gerichte bachelor of gelijkwaardig door ervaring (er dient dan wel een capaciteitstest afgelegd te worden).

Je beschikt over een rijbewijs B.

Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in de selectieproeven (taal van de proef: Nederlands). Enkel de kandidaten die aan de voorwaarden voldoen worden uitgenodigd voor deelname aan de selectieproeven.

Wij bieden:

  • een boeiende job met een uitgebreid takenpakket
  • min. bruto maandloon bij 0j anciënniteit: € 2.771,17 excl. haardgeld of standplaatstoelage.
  • overname van relevante beroepservaring zowel van privésector (max. 8 jaar), zelfstandige activiteit (max. 8 jaar) als openbaar bestuur (volledig).
  • maaltijdcheques € 8,00
  • fietsvergoeding
  • terugbetaling abonnement openbaar vervoer
  • gratis hospitalisatieverzekering met gunsttarief voor aansluiting van inwonende gezinsleden
  • 2de pensioenpijler van 3%.
  • kansen tot vorming en opleiding

Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode gaat voluit voor gelijke kansen. Wij selecteren kandidaten op basis van hun kwaliteiten, passies en vaardigheden. Je kans om mee te bouwen aan ons Lokaal Bestuur wordt niet beïnvloed door je leeftijd, geslacht, etnische afkomst, geaardheid, geloof, handicap of nationaliteit.

Interesse?

Voor meer informatie kan je de dienst Personeel & Organisatie contacteren – tel. 02 609 86 68 of personeel@sint-genesius-rode.be.

Stuur je CV, motivatiebrief (en indien nodig een kopie van je diploma) via e-mail personeel@sint-genesius-rode.be of via brief Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, Dienst Personeel & Organisatie, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 31 oktober 2022.

Gepubliceerd op ma 12 september 2022