naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature voltijds beleidscoördinator cluster publieke ruimte en leven en beleven

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een voltijds beleidscoördinator cluster publieke ruimte en leven en beleven.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds beleidscoördinator cluster publieke ruimte en leven en beleven (A4a-A4b – statutair – op proeftijd van 1 jaar)

  • Takenpakket: als beleidscoördinator publieke ruimte en leven en beleven coördineer je alle voorzieningen en diensten behorend tot de cluster publieke ruimte (grondgebiedszaken en openbare werken) en tot de cluster leven en beleven (vrije tijd, burgerzaken, sociale dienst, kinderopvang en de gemeentelijke basisscholen Wauterbos en Vredelaan). Je draagt bij tot het realiseren van de doelstellingen en de visie van het Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, rekening houdend met de financiële, organisatorische en reglementaire mogelijkheden. Je denkt mee na op strategisch niveau om deze clusters verder te ontwikkelen tot een professioneel geheel. Je bent het aanspreekpunt voor de diensthoofden die tot de clusters publieke ruimte en leven en beleven horen en vervangt hen bij afwezigheid. Je maakt deel uit van het managementteam.
  • Jouw profiel: masterdiploma of gelijkgesteld diploma, 4 jaar relevante beroepservaring in een leidinggevende functie, ondernemende persoonlijkheid, kan zelfstandig en probleemoplossend werken, je hebt de nodige leidinggevende capaciteiten en flexibele ingesteldheid, je hebt voldoende voeling met de inhoud van de clusters "publieke ruimte" en "leven en beleven", je kan communicatiemedia en ICT-toepassingen vlot gebruiken, je bent communicatief en legt makkelijk contacten, … Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €3.815,69, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per e-mail (personeel@sint-genesius-rode.be) ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 5 juni 2020 om 12 uur.

Gepubliceerd op do 07 mei 2020
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht