naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature voltijds beleidscoördinator cluster zorg

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een voltijds beleidscoördinator cluster zorg.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds beleidscoördinator cluster zorg (A4a-A4b – statutair – op proeftijd van 1 jaar)

  • Takenpakket: als beleidscoördinator zorg coördineer je alle voorzieningen en diensten behorend tot de cluster zorg (woonzorgcentrum De Groene Linde, lokaal dienstencentrum De Boomgaard, assistentiewoningen en thuisdiensten). Je draagt bij tot het realiseren van de doelstellingen en de visie van het Lokaal Bestuur Sint-Genesius-Rode, rekening houdend met de financiële, organisatorische en reglementaire mogelijkheden. Je denkt mee na op strategisch niveau om de cluster zorg verder te ontwikkelen tot een professioneel geheel. Je bent het aanspreekpunt voor de directie van het woonzorgcentrum, de verantwoordelijke van het lokaal dienstencentrum en het diensthoofd thuisdiensten en vervangt hen bij afwezigheid. Je maakt deel uit van het managementteam.
  • Jouw profiel: masterdiploma of gelijkgesteld diploma, 4 jaar relevante beroepservaring in een leidinggevende functie, ondernemende persoonlijkheid, kan zelfstandig en probleemoplossend werken, je hebt de nodige leidinggevende capaciteiten en flexibele ingesteldheid, je hebt voldoende voeling met de cluster “zorg”, je kan communicatiemedia en ICT-toepassingen vlot gebruiken, je bent communicatief en legt makkelijk contacten, … Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €3.815,69, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per e-mail (personeel@sint-genesius-rode.be) ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 5 juni 2020 om 12 uur.

Gepubliceerd op do 07 mei 2020
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht