naar top
Dit nieuwsbericht is niet actueel!

Vacature voltijds deskundige patrimonium

Het lokaal bestuur van Sint-Genesius-Rode zoekt een deskundige patrimonium.

HET LOKAAL BESTUUR VAN SINT-GENESIUS-RODE WERFT AAN (M/V):

1 Voltijds deskundige patrimonium (B1-B3 – contractueel)

  • Takenpakket: uitvoeren van het patrimoniumbeleid, voeren van toezicht en controle op de uitgevoerde werken, opmaken van logboeken, opvolgen van defecten en problemen in de diverse gemeentelijke gebouwen, …
  • Jouw profiel: bachelordiploma of gelijkgesteld diploma, grondige kennis van de wetgeving en reglementeringen inzake patrimoniumbeleid, kennis van de gebruikelijke informaticasystemen, goed in organiseren en coördineren, een correct taalgebruik, zowel mondeling als schriftelijk, voldoende assertief en stressbestendig, je kan een visie ontwikkelen. Je voldoet aan de taalwetgeving en slaagt in een selectieproef (taal van de proef: Nederlands).
  • Wij bieden: een minimum bruto maandloon (0 jaar anciënniteit) van €2.509,94, excl. haardgeld of standplaatstoelage. Extralegale voordelen: maaltijdcheques, fietsvergoeding, tussenkomst in openbaar vervoer en hospitalisatieverzekering, 2de pensioenpijler.

Contacteer de personeelsdienst voor meer informatie: tel 02 609 86 65 - personeel@sint-genesius-rode.be.

Interesse?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en een kopie van jouw diploma via brief of per mail ter attentie van het College van Burgemeester en Schepenen, Dorpsstraat 46 te 1640 Sint-Genesius-Rode en dit uiterlijk op 5 juni 2020 om 12 uur.

Gepubliceerd op do 07 mei 2020
  • foto1

Openingsuren en contact

Personeelsdienst

adres
Dorpsstraat 461640 Sint-Genesius-Rode
tel.
02 609 86 00
fax
02 609 86 82
e-mail
personeel@sint-genesius-rode.be

Lees meer artikels over

Terug naar nieuwsoverzicht